Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

team meisjes tm 12 en trainerAfgelopen woensdag hebben 8 jeugdteams van Tennisvereniging de Balledonk de voorjaarscompetitie afgesloten. De teams hebben op 7 woensdagmiddagen mooie resultaten neergezet.

Er werd gespeeld in de rode competitie (miniveld), oranje competitie (driekwartveld) en op de hele baan. Speciale vermelding voor Balledonk 3 met Janick Pruimboom, Jesse Konings, Giel Wijffels en Lieke Geijbels in de oranjecompetitie. Tot de laatste dag heeft dit nieuwe team gestreden voor het kampioenschap. Van de 7 wedstrijddagen werden er 6 gewonnen. Dit leverde een gedeelde 1e plaats op. Helaas gaf het onderlinge resultaat de doorslag en werd het kampioenschap op een haar na gemist.
Het meisjesteam t/m 12 jaar mag zich wel kampioen noemen. Dit team bestaat uit: Byrthe Sikkema, Eva Boerdonk, Fleur Boerdonk, Lisanne van Lankvelt, Pieta Rolink, Sanne van Grunsven en Simone Ketelaars. De meeste wedstrijden werden met ruime cijfers gewonnen. Met een saldo van 37 wedstrijden gewonnen en slechts 5 wedstrijden verloren, werd dit team op overtuigende wijze kampioen. Van harte gefeliciteerd!