Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

balledonkNaast een kampioensteam vorige week heeft het laatste weekend van de competitie maarliefst nog 4 kampioensteams opgeleverd bij TV de Balledonk.

Niet op de foto en wel kampioen, het 3de mixteam 17+ met Ramon Kezèr, Jan-Willem van Driel,

Kevin Klein, Desirée van Boven en Noreen Dortmans.

Het eerste damesteam 17+ dat bestaat uit Hilde van Eerd, Mirjam van Zutphen, Carmen van den Berg, Manon Bax en Laura van Zutphen op zaterdag werd overtuigend kampioen.

Het heren 35+ team wist op de laatste competitiedag alle wedstrijden te winnen terwijl de naaste concurrent 1 wedstrijd verloor. Dit was genoeg voor het kampioenschap voor Ton Dielissen, Maarten Ketelaars, Hans Rolink, Peter van Balsfoort en (niet op de foto) Jos Boerdonk en Erik Koopman.

En het 2de herenteam 17+ op zaterdag stond de koppositie niet meer af die ze vorige week veroverd hadden en werden kampioen door een overtuigende 6-0 overwinning op de laatste dag.

Daarnaast heeft zowel het jongensteam t/m 17 op zondag als alle 3 jeugdteams op woensdag een mooie 2de plaats gehaald. Van links naar rechts gaat het om: Frank Verstraten, Patrick vd Rijdt, Karsten Hulst, Marco Sep en Joeri van Eerd.

Gefeliciteerd allemaal!