Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

thumb tvdehoefZondag 08 maart 2015…. Een fantastische zonovergoten mooie finaledag op TV De Hoef. Dit jaar was TV De Hoef weer aan de beurt om gastvereniging te zijn voor dit mooie tennistoernooi, voor leden van tennisverenigingen uit de gemeente Bernheze. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door TV De Balledonk en TV de Hoef. De eerste dagen van het toernooi wordt op beide parken gespeeld. De tweede helft wordt wisselend of bij TV De Hoef of bij TV De Balledonk gespeeld. Het toernooi is gestart op zaterdag 28 februari met 199 deelnemers in 16 onderdelen. De deelnemers waren afkomstig van 6 tennisverenigingen in Bernheze.

In totaal zijn er in 9 categorieën finalewedstrijden gespeeld. In de overige 7 onderdelen waren enkel poulewedstrijden. De prijswinnaars hebben allen een bon van hoofdsponsor, restaurant ’t Bomenpark, in ontvangst mogen nemen. Traditiegetrouw wordt er ook gestreden om de fel begeerde wisselbeker. Deze wordt gewonnen door de vereniging met de meeste wedstrijdpunten. Nadat TV de Balledonk de beker al jarenlang mee naar het clubhuis heeft mogen nemen, viel de eer dit jaar te beurt aan TV de Hoef.

Ondanks het feit dat er dit jaar een lichte daling in het totaal aantal inschrijvingen was, is er weer een geweldig toernooi gespeeld.

Deelnemers en organisatie bedanken hoofdsponsor ’t Bomenpark omdat zij het mede mogelijk maken dat het toernooi georganiseerd kan worden.

Tot volgend jaar! Dan is TV De Balledonk in Heeswijk-Dinther weer gastvereniging.