Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

tvballedonk009De voorbereidingen zijn al weer in volle gang. U kunt zich nu al inschrijven !!!!  
Het C1000 Bernhezer tennistoernooi is al weer toe aan haar 17e keer. Mede dankzij de sponsoring van C1000 te Heesch en Heeswijk-Dinther kan er van zaterdag 6 maart t/m zondag 14 maart 2010 weer volop gestreden worden op de tennisbanen.
Zoals van de organisatie gewend is er vrijdagavond voorafgaande aan het finaleweekend een feestvond voor alle deelnemers; dit keer op vrijdagavond 12 maart.

Iedereen die lid is van een tennisvereniging in onze gemeente Bernheze wordt van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Het toernooi wordt steeds op twee parken gespeeld. De poule-wedstrijden op de parken van de Hoef in Heesch en de Balledonk in Heeswijk-Dinther, het finaleweekend afwisselend bij de Hoef en de Balledonk. Naast de individuele prijzen wordt er ook gestreden om de wisselbeker. De TV met de beste prestaties in de halve finales en finales mag deze trofee in ontvangst nemen. Afgelopen jaar had TV de Balledonk de meeste punten verzameld en heeft de wisselbeker nu in haar bezit. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een gezellig toernooi en heeft het een vaste plaats op de tennisagenda van Bernheze gekregen.

Ook in 2010 gaan weer zes tennisverenigingen uit Bernheze in 19 categorieën in dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel strijden om de individuele prijzen en de wisselbeker. De poulewinnaars gaan over naar de sheets die, evenals de halve finales en finales, dit jaar worden gespeeld op de Balledonk. We hopen op een geslaagd en gezellig toernooi met veel sportieve wedstrijden, en een grote deelname van zowel onze als alle andere TV’s uit Bernheze.
 
Deelnemers kunnen inschrijven vanaf nu tot 19 februari op toernooi.nl of via de sites van de Hoef en de Balledonk.