Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

tvballedonkbesOp maandag 25 januari traden Erik Koopman (penningmeester) en John van der Wijst (kantinecommissie), na jarenlange trouwe dienst, af uit het bestuur van TV De Balledonk.

Zij dragen het stokje over aan Hans Rolink en Jan Habraken. Zo is het 7-koppige bestuur van de tennisvereniging weer compleet.

Erik Koopman tradt 5 jaar geleden toe tot het bestuur namens de Technische Commissie. Hij organiseerde met een team van 9 vrijwilligers de clubkampioenschappen, trainingen en de externe competities. De laatste 2 jaar heeft hij de rol van penningmeester zeer secuur vervuld. “Nu is het tijd voor andere dingen”, aldus Koopman. Hij draagt het stokje wat hem betreft dan ook op het juiste moment over aan Hans Rolink. Hans heeft een juristenachtergrond en is nog niet zo lang lid van de tennisclub. Maar hij heeft in het verleden veel getennist en vindt dit een mooie kans om meer betrokken te raken bij de club en mensen te ontmoeten.

John van der Wijst neemt na 3 jaar afscheid van het bestuur. Met name door zijn horeca-achtergrond was hij een zeer geschikt persoon om de kantinecommissie en het barpersoneel te vertegenwoordigen. Deze groep van ongeveer 20 vrijwilligers, zorgt er o.a. voor dat de kantine dagelijks bemand is, dat alles op voorraad is en dat er een gezellige sfeer heerst. Jan Habraken neemt met heel veel enthousiasme zijn taken over. Jan is al jaren lid van de kantinecommissie en verzorgt diverse kantinediensten. Afgelopen jaar werd hij verkozen tot vrijwilliger van de Balledonk 2009.