Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

Tennisclub_40_jaarDe tennisclub uit Heeswijk-Dinther bestaat 40 jaar. Op 25 september werd dit groots gevierd. Alle seniorleden en sponsoren waren uitgenodigd voor een onvergetelijke feestavond.

400 aanwezigen gingen in de grote, sfeervolle tent op het tennispark uit hun dak.
 
Feestelijk ontvangst

De gasten betraden de feesttent onder muzikale begeleiding van de dixielandband Rainbow Jazz Valentines. De stemming zat er meteen in. Onder het genot van een kopje koffie en een jubileumgebakje werden de finalisten van de clubkampioenschappen, die eerder die dag waren gespeeld, gehuldigd. Harrie Kuijs, Jan van Liempt en Peter van de Mooselaar werden in het zonnetje gezet. Zij zijn al 40 jaar onafgebroken lid van de tennisclub.

Verrassende terugblik
Bij een 40-jarig bestaan moet natuurlijk teruggekeken worden naar het verleden. Op het park stond een oude bouwkeet, waar een filmpje draaide dat onder andere Marc van de Veerdonk en Marcel van Herpen in elkaar hadden gezet. Ook hingen er historische foto´s. Tijdens de feestavond werd ook een sketch en een quiz gehouden.

Tennisclub_40_jaar2Knalfeest
Hoogtepunt van de avond was de playback van het bestuur. Met de spetterende vertaling van Tina Turners´ Proud Mary stonden de leden op hun kop. En ook feestband MXL was in topvorm. Zij zorgde voor een overvolle dansvloer tot in de late uurtjes. Als afsluiting waren er gebakken eieren met spek en kreeg iedereen een handdoek met het jubileumlogo.

Het bestuur van TV de Balledonk wil op deze manier iedereen bedanken voor de onvergetelijke avond!