Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

TV_Balledonk_bestuurswissel_2-2011Op maandag 31 januari traden Theo Verhoeven (Technische Dienst) en Arianne van Houtum (Jeugdcommissie), na jarenlange trouwe dienst, af uit het bestuur van De Balledonk. Zij dragen het stokje over aan Ronald Verhallen en Gerda Geene. Zo is het 7-koppige bestuur van de tennisvereniging weer compleet.

Theo Verhoeven tradt 7 jaar geleden toe tot het bestuur namens de Technische Dienst. Hij zorgde er met zijn team van 11 vrijwilligers voor dat het tennispark er altijd op en top verzorgd uitzag. "Nu is het tijd voor andere dingen", aldus Verhoeven. Hij draagt het stokje wat hem betreft dan ook op het juiste moment over aan Ronald Verhallen. Ronald tennist al jaren lang in Heeswijk. En zijn ouders hebben een eigen tennisbaan, waar hij al de nodige uurtjes op doorbracht. Bovendien heeft hij in Berlicum zijn eigen bedrijf ´Verhallen Grondverzet´. Hij weet dus als geen ander wat er bij het onderhouden van een tennispark komt kijken.

Arianne van Houtum neemt na 6 jaar afscheid van het bestuur. Haar kinderen hebben veel getennist. Met heel veel plezier vertegenwoordigde zij de jeugdcommissie. Deze groep vrijwilligers zorgt voor veel leuke evenementen voor de jongste leden van de club, zodat ook zij het goed naar hun zin hebben. Gerda Geene neemt met heel veel enthousiasme haar taken over. Haar dochter is nog niet zo lang lid van de tennisclub, maar vindt het super leuk. ´Dit is voor mij een mooie kans om meer betrokken te raken bij de club en mensen te ontmoeten´.