Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

TV_De_BalledonkDe nieuwe opzet van het C1000 Bernhezer Tennistoernooi bracht vorig jaar een kleine aardverschuiving teweeg. Door de uitbreiding met  een enkelspeltoernooi voor mannen en vrouwen moest TV De Balledonk voor het eerst in jaren de overall-titel laten aan TV De Hoef uit Heesch. Ook dit jaar zijn beide clubs uit Heeswijk-Dinther en Heesch gastheer van het toernooi voor alle zes tennisclubs uit Bernheze. Het C1000 Bernhezer Toernooi staat er om bekend dat gezelligheid en prestaties hand in hand gaan.

Dit jaar wordt het jaarlijkse evenement gehouden van zaterdag 3 maart tot en met zondag 11 maart. Vanaf de kwartfinales worden dit jaar alle wedstrijden afgewerkt op de banen van De Balledonk in Heeswijk-Dinther. Het toernooi bestaat uit zeven categorieën voor zowel het mannen-, vrouwen- en gemengd dubbel als het mannen- en vrouwenenkelspel.

Inschrijven voor de negentiende editie van het C1000 Bernhezer Tennistoernooi kan nog tot en met 14 februari via www.toernooi.nl, www.tvdehoef.nl of www.tvdeballedonk en staat alleen open voor leden van de tennisverenigingen uit Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode en Vorstenbosch.

Ook dit jaar hebben C1000 Jansen uit Heeswijk-Dinther en C1000 Wiegmans uit Heesch zich weer als hoofdsponsor aan het Bernhezer Tennistoernooi verbonden.