Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

tennisbanen1TV de Balledonk en TV de Hoef uit Heesch organiseren van zaterdag 3 maart tot en met zondag 11 maart het jaarlijkse C1000 Bernhezer Tennistoernooi. Alle leden van tennisverenigingen uit Bernheze kunnen deelnemen. Inschrijven voor de negentiende editie van het tennistoernooi kan nog tot en met 14 februari via www.toernooi.nl, www.tvdehoef.nl of www.tvdeballedonk. De nieuwe opzet van het C1000 Bernhezer Tennistoernooi bracht vorig jaar een kleine aardverschuiving teweeg. Door de uitbreiding met een enkelspeltoernooi voor mannen en vrouwen moest TV De Balledonk voor het eerst in jaren de overall-titel laten aan TV De Hoef uit Heesch. Ook dit jaar zijn beide clubs uit Heeswijk-Dinther en Heesch gastheer van het toernooi voor alle zes tennisclubs uit Bernheze. Het C1000 Bernhezer Toernooi staat er om bekend dat gezelligheid en prestaties hand in hand gaan.

Vanaf de kwartfinales worden dit jaar alle wedstrijden afgewerkt op de banen van De Balledonk in Heeswijk-Dinther. Het toernooi bestaat uit zeven categorie├źn voor zowel het mannen-, vrouwen- en gemengd dubbel als het mannen- en vrouwenenkelspel.

Ook dit jaar hebben C1000 Jansen uit Heeswijk-Dinther en C1000 Wiegmans uit Heesch zich weer als hoofdsponsor aan het Bernhezer Tennistoernooi verbonden.