Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

tennis2Het jaarlijkse C1000 Bernhezer Tennistoernooi bij TV de Balledonk en TV de Hoef in Heesch gaat weer van start op 3 maart. Leden van de tennisverenigingen uit Bernheze strijden vanaf 10.00 uur in 7 categorieën en 21 onderdelen, zowel dubbel, gemengd als single, om de eerste plaats in hun poule.     De winnaars van de poules gaan door en bepalen uiteindelijk in de finales op zondag 10 maart wie zich Berhezer kampioen mag noemen.

Door de uitbreiding met  een enkelspeltoernooi voor mannen en vrouwen moest TV De Balledonk vorig jaar voor het eerst in jaren de overall-titel laten aan TV De Hoef uit Heesch. Dit jaar proberen de spelers van TV de Balledonk de wisselbeker weer terug te veroveren. Het C1000 Bernhezer Toernooi staat er overigens om bekend dat prestaties en gezelligheid hand in hand gaan.
Het toernooi start op beide parken, maar vanaf de kwartfinales worden dit jaar alle wedstrijden afgewerkt op de banen van De Balledonk in Heeswijk-Dinther. Bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op het tennispark en in het (warme) clubhuis.