Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

29052012 jeugdtvballedonk 01Het jongensteam t/m 10 jaar speelt dit voor het eerste competitie op een volledige baan. De vorige competitie hebben ze nog op een ¾ baan gespeeld waarbij er alleen singles gespeeld werden, maar nu mogen ze elke week zowel singelen als dubbelen.

En dit gaat heel goed voor een team dat gemiddeld nog geen 9 jaar is en bestaat uit Flynn van Balsfoort, Sjoerd Kooijman, Joris Esselaar, Jarne Sikkema (niet op de foto) en Olaf van de Weijer.

Elke w29052012 jeugdtvballedonk 02eek worden er punten behaald omdat er zowel singles als af en toe een dubbel gewonnen wordt door deze enthousiaste groep. Vandaag mochten ze tegen Nuenen, een team dat onderaan staat. Zowel Olaf, Joris en Flynn wisten de single te winnen waardoor er een 3-1 tussenstand was. Daarna dubbelde Olaf met Joris en wonnen gemakkelijk. Tegelijkertijd waren Flynn en Sjoerd bezig die in de spannende tiebreak van de derde set met 10-8 wisten te winnen. 5-1 winst en weer een wedstrijddag met veel leuke partijen.

Ook het 2de gemengde team t/m 12 jaar speelde thuis. Dit team bestaat uit Marieke Geene, Kristel van de Boom, Olaf Ketelaar, Tjeu Koopman (niet op de foto) en Stijn Mols.

Dit team speelt al enkele jaren samen en is een hechte groep. Nadat Olaf en Kristel de single gespeeld hadden stond het 1-1. Vervolgens werd de jongens dubbel verloren en de meisjesdubbel gewonnen waarna de laatste wedstrijd de mix was. In een spannende wedstrijd werd met 7-5 in de 3de set het 3de punt binnen gehaald waardoor de uitslag 3-2 voor de Balledonk was.