Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

120601 tv_balledonk_jongens_oranjeOp de laatste woensdag van de competitie konden nog twee jeugdteams van TV de Balledonk kampioen worden. Het meisjesteam t/m 10 jaar dat bestaat uit Luus van Alebeek, Fleur Esselaar, Isa van Delst, Yara Smits en Demi Kerkhof speelde thuis tegen Nistelrode. Het jongensteam van Jasper Abelen, Bart van Erp, Rens van der Put en Carel van Eerd had ook nog kampioenskansen.
 
Toen de eerste 2 singles gewonnen waren was het kampioenschap al binnen. Ook de andere 2 singles en de 2 dubbels werden gewonnen waardoor de uitslag 6-0 was. Meiden gefeliciteerd en op naar zaterdag 23 juni wanneer jullie gaan spelen om de Districts Masters Zuid. Waar dit gaat gebeuren wordt nog de tennisbond bepaald.
 
Ook ons ‘Oranje’team dat tennist op een ¾ baan en bestaat uit Jasper Abelen, Bart van Erp, Rens van der Put en Carel van Eerd kon kampioen worden als minstens 4 van de 6 partijen gewonnen werden. Na 4 singles was de stand 3-1 en moest er nog 1 partij gewonnen worden.
Dit lukte na een duidelijke overwinning van Jasper. Jongens, van harte gefeliciteerd! En op naar de volgende competitie in het najaar waar jullie voortaan op een hele baan gaan spelen en zowel singelen als dubbelen.