Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tennis

Zondag 07 oktober was de finaledag van de Bernhezer JCK toernooi.

Een toernooi waaraan de clubkampioenen jeugd van de verenigingen Telro uit Nistelrode, De Broekhoek en de Hoef uit Heesch en van de Balledonk uit Heeswijk-Dinther meedoen.

2012-10-07 Bernheze_tennistournooiDit toernooi wordt roterend bij 1 bepaalde club gehouden en dit jaar was het bij Telro in Nistelrode. Een groot compliment aan de jeugdcommissie aldaar want zowel de verzorging van de kinderen middels een consumptiekaart, de planning van de wedstrijden, de mooie bekers, de vrolijke begeleiding van het alles, en het geweldige weer zorgden voor een perfect toernooi.

Perfect, want bij de prijsuitreiking bleek dat na alle finales van de 28 categorieën er 3 clubs waren die respectievelijk 8, 8 en 9 eerste prijzen hadden behaald.

En met 9 eerste plaatsen werd uiteindelijk eerste: Tennisvereniging de Balledonk uit Heeswijk-Dinther. De grote wisselbeker werd opgehaald door de jongste Balledonker met een titel – Owen van der Pas – die stoer poseerde met de beker boven zijn hoofd.

Alle jongens en meisjes van de Balledonk gefeliciteerd met dit mooie resultaat en speciaal ook nog een felicitatie voor onze trainer Ben van der Bruggen wiens enthousiaste en kundige training dit mede heeft veroorzaakt.

Een trotse jeugdcommissie.