Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Turnen

Afbeelding van de teams van Sine Cura in de competitiewedstrijd tegen Sportief uit OssOp zaterdag 26 januari turnden de turnsters van Sine-Cura tegen Sportief uit Oss. Het bovenbouwteam wist ondanks goede scores niet te winnen, maar het onderbouwteam lukte dit wel.

Onderbouw
Namens het onderbouwteam divisie 4 traden op: Maud, Noëlle, Sophie, Famke, Kris en Nina. Het was hun tweede competitiewedstrijd.

Goede scores
De turnsters begonnen op brug. Hier liet Maud een super nette oefening zien die werd beloond met een 13.30, ook Nina liet een keurige oefening zien en kreeg hiervoor 13.20. Daarna door naar vloer. Hier behaalde Noëlle een score van 12.70 voor haar vloeroefening op muziek. Na vloer door naar sprong. De oefening van Famke voor haar overslag over kast werd beloond met een 12.50, de oefening van Sophie zelfs met een 13.50. Als laatste onderdeel de altijd lastige balk. Ondanks het moeilijke onderdeel behaalde Kris een 12.30 hiervoor! Dankzij deze prachtige punten heeft het onderbouwteam van Sine-Cura gewonnen van Sportief.

Bovenbouw
Op dezelfde dag werkten Maaike, Kris, Merel, Mandy, Rian en Isabelle als bovenbouw divisie 5 turnsters van Sine-Cura hun wedstrijd tegen Sportief uit Oss af. Dit was hun eerste competitiewedstrijd.

Andere volgorde
De turnsters begonnen op sprong. Maaike behaalde hier voor haar keurige overslag over de pegasus een 10.70. Door naar balk. Balk ging bij alle turnsters heel goed, Isabelle behaalde hiervoor zelfs een 10.70. Door naar brug. Mandy’s mooie oefening werd beloond met een 10.20. Laatste onderdeel vloer. Merel behaalde met haar vloeroefening op muziek een nette 10.00, Kris een 10.70 en Rian zelfs een 11.10. Al met al prima scores voor Sine-Cura, maar helaas hebben deze punten niet gezorgd voor een overwinning. Toch zijn het mooie resultaten voor een eerste wedstrijd, waar de turnsters zeker trots op kunnen zijn.