Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Turnen

Sine-Cura team op regiokampioenschap 2013 in ValkenswaardOp zaterdag 16 maart en zondag 17 maart kwamen verschillende turnsters van Sine-Cura in actie in Valkenswaard op de regiofinale voor divisie 4 en D2.

Op zaterdag kwam de divisie 4 in actie. Van de negen turnsters mogen er zelfs zes doorstromen naar de districtfinale. Nina Verhoeven, Kris van de Boom, Noëlle van Zutphen, Nina Eijmberts, Jelke de Wit en Kim Kuijpers turnden mooie en goede oefeningen waardoor ze door zijn naar de districtfinale.
Helaas behaalden Famke Voets, Sophie Nooijen en Carmen Bissels net niet genoeg punten, maar ook zij hebben keurige oefeningen laten zien.

Op zondag kwam de D2 in actie. Voor hen was het de eerste individuele wedstrijd. Yanou Smits, Ida van Zutphen, Sille Donkers en Lieke Roefs kwamen in actie. Zij turnden de sterren van de hemel  en hebben zich daarmee allemaal ook geplaatst voor de toestelfinale op vloer. Ook mogen Yanou en Sille naar de toestelfinale
op sprong.

Alle turnsters van harte gefeliciteerd met dit fantastische resultaat! Heel veel succes op de districtfinale op 25 mei in Waspik en de toestelfinale op 21 april in Eindhoven.