Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Turnen

Peutergym bij Sine-CuraKlimmen, klauteren, rollen, springen, balanceren en schommelen maar ook samen bewegen op muziek en spelletjes doen, maken iedere les tot een feest voor ouder en kind. De lessen zijn bedoeld voor peuters tot 4 jaar welke goed kunnen lopen, die samen met mama, papa, grootouders of oppas bewegingservaring willen opdoen met andere volwassenen en peuters in een grote ruimte.
De peuters krijgen spelenderwijs wisselende toestelsituaties aangeboden, waardoor kinderen geprikkeld worden om te bewegen. Daar komen ook andere vaardigheden bij, zoals zingen en spelletjes in de kring. Samen bewegen zorgt voor een fijn contact en de peuter doet veel succeservaringen op wat zorgt voor zelfvertrouwen.

Belangstellenden zijn welkom om een keer te komen kijken. Meteen meedoen kan natuurlijk ook! De kinderen gymmen op blote voeten of gymschoenen (stroeve zool) en makkelijk zittende kleding is gewenst. De lessen zijn op donderdag van 09.00 tot 10.00 uur in sporthal de Zaert, m.u.v. de schoolvakanties. Betaling (3 euro) is per les.