Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Turnen

sine_cura_team_copyOp zaterdag 6 februari 2010 turnde Sine-Cura tegen Den Akert. De ploeg bestaande uit: Carmen Bissels, Lieke Goyaarts, Kim Kuypers, Winnie van Kronenburg en Femke van de Ven. De wedstrijd begon op balk. Op balk had Lieke het hoogste punt gehaald een 11,35 punt.

 

Daarna gingen wij naar vloer en daar scoorden Carmen en Lieke een 11.50 punt met een nette oefening, inclusief salto. Femke had een nette vloeroefening maar mist nog 1 salto, toch had ze nog een 10.75 punt.

 Op zaterdag 6 februari 2010 turnde Sine-Cura tegen Turondo. De ploeg bestaant uit: Juul Goyaarts, Benthe Charpentier, Nina Eijmberts, Anouk Hermans, Janne van de Ven, Sarah Leliveld, Sanne Kuijpers, Remi Herckenrath, Joyce Kastelijn en Jelke De Wit.

De wedstrijd begon op sprong. Anouk had een prachtige overslag en kreeg het hoogste cijfer van allemaal een 12.95 punt. Ook Sanne had een hele goede sprong en werd beloond met een 12.00 punt. Ook Remi overtrof zichzelf met een 11.50 punt.  Daarna gingen we naar brug waar Sarah haar hoogste punt scoorde met een hele goede brugoefening een 12.95 punt en Nina had bij brug ook een nette 12.65 punt. Bij balk ging Jelke met het hoogste cijfer ervandoor: een 12.00 punt. Joyce liet een zeer nette oefening op balk zien en werd beloond met 11.00 punt. Als laatste onderdeel turnden de meisjes vloer waar ze allemaal een nette oefening lieten zien. Juul had hier haar hoogste punt, dit was een 9.90 punt, dit is ondanks weinig wedstrijdervaring een keurige score. Ook Benthe had haar beste punt op vloer, namelijk een 11.95 punt. Janne had keurige strakke vloeroefening, waarbij ze haar halve draai zelfs niet was vergeten. Haar oefening werd beloond met een 12.40 punt.

De meiden hadden een keurige wedstrijd geturnd en hadden overtuigend gewonnen van Turondo. Gefeliciteerd allemaal!