Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Turnen

gymnastiekOp zaterdag en zondag 26 en 27 juni turnden enkele dames van Turn- en Gymnastiekvereniging Sine-Cura de toestelfinales en regiofinale voor de divisie 4. Benthe Charpentier (instap) turnde mee op vloer en balk. Juul Goyaarts (instap) zette het beste beentje voor op vloer. 


Van de pupillen 1 kwamen in actie: Anouk Hermans en Nina Eijmberts. Anouk deed mee met sprong en Nina op brug en balk. De pupillen 2Jelke de Wit en Joyce Kastelijn turnden alle twee op balk. Van Jeugd namen Lieke Goyaarts en Carmen Bissels deel aan de wedstrijd. Lieke deed mee aan sprong, brug en balk.  Carmen turnde op vloer. Lieke haalde met haar sprong een podiumplaats; ze werd derde! Kim Kuijpers (junior) turnde maar liefst de finale op alle vier de toestellen. Kim behaalde maar liefst drie keer het podium: eerste prijs voor sprong, derde prijs voor brug en eerste prijs voor vloer.

Bij de regiokampioenschappen namen drie turnsters van Sine-Cura deel: Nina Eijmberts (pupil 1), Lieke Goyaarts (jeugd) en Kim Kuijpers (junior). Ze turnden alledrie een keurige wedstrijd. Kim behaalde wederom een podiumplaats; ze werd derde.