Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Turnen

Logo Turnvereniging Sine Cura Zo'n 350 turnsters zullen op 3 en 4 maart in sporthal de Zaert in Heeswijk-Dinther aantreden voor een voorwedstrijd voor de regiokampioenschappen 4e divisie. In verschillende categorieën en niveaus, variërend van instap tot senior strijden zij dit weekend voor een plaats in de regiofinale op 24 maart in Asten.

Turnvereniging Sine-Cura uit Heeswijk-Dinther tekent voor de organisatie samen met de productgroep turnen dames BO (Brabant Oost) 4e-5e-6e divisie van de KNGU.

Zowel zaterdag als zondag zijn er drie wedstrijden op sprong, vloer, brug en balk. Op beide dagen beginnen de categorieën pupillen 1 en jeugd om 8.45 uur aan hun warming up, om 13.15 uur gevolgd door de categorieën instap en junioren. De categorieën pupillen 2 en senior sluiten de dagen af in wedstrijd 3, die om 16.15 uur begint met een opwarmronde. Na iedere wedstrijd is er een prijsuitreiking.

De bereidwillige medewerking van de gemeente Bernheze, basisschool 't Palet, lokale ondernemers en niet te vergeten een zeer grote schare vrijwilligers, zorgen er voor dat Sine-Cura zonder zorgen deze uitdaging tegemoet treedt.

Sine-Cura nodigt iedereen uit om de turnsters te komen aanmoedigen. Entreeprijs: kinderen vanaf 5 jaar € 1,50, volwassenen € 3,00.