Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

121227-lvdv-futsaldijkhoff 14Tussen kerst en oud en nieuw was sporthal De Zaert in Heeswijk-Dinther opnieuw het decor voor aantrekkelijk zaalvoetbal vanuit de regio. Tien voetbalverenigingen die normaal gesproken hun kunsten vertonen op het veld streden tijdens de tweede editie van het Gebr. Dijkhoff Futsaltoernooi tegen elkaar in de zaal. Op donderdagavond openden Avesteyn en Blauw Geel ‘38/Jumbo met een aantrekkelijke wedstrijd het toernooi en vele spannende en doelpuntrijke wedstrijden zouden volgen. 

Na twintig wedstrijden verspreid over twee dagen waren de vier halve finalisten bekend. In de eerste halve finale speelden hoofdklassers Blauw Geel en Schijndel tegen elkaar. In de laatste seconde van de reguliere speeltijd scoorde de Veghelse ploeg de 2-1, waardoor zij later op de avond in de finale mochten spelen. De verrassende poulewinnaar van de vrijdagavond Erp speelde in de andere halve finale tegen Prinses Irene. Erp had meer balbezit, maar middels één rake vrije trap wist het team uit Nistelrode de finale te bereiken, 0-1. Schijndel won vervolgens de strijd om de derde plaats, door Erp met 2-1 te verslaan. Sjaak Egmond scoorde voor Schijndel de beslissende treffer. De finale was een herhaling van de poulewedstrijd op donderdagavond, die Blauw Geel eenvoudig met 4-0 wist te winnen. De finale ging echter lange tijd gelijk op. Prinses Irene hield het veld erg klein en verdedigde sterk, waardoor de kansen schaars waren. Emiel vd Sanden wist uiteindelijk doelman Paul Timmers met een strakke schuiver te verschalken, waardoor de winst naar Veghel ging.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde tweede editie van het Gebr. Dijkhoff Futsaltoernooi, met spannende wedstrijden, goede scheidsrechters, mooie goals, veel bezoekers en Blauw Geel’38/ Jumbo als terechte winnaar. De organisatie bedankt de deelnemende teams, de sponsoren en vrijwilligers die dit toernooi mede tot een succes hebben gemaakt. Graag zien we iedereen daarom eind 2013 weer terug voor een volgende editie van het Gebr. Dijkhoff Futsaltoernooi!