Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

IlseTijdens de ledenvergadering van Voetbalvereniging Heeswijk hebben de leden Ilse Brekelmans als lid van het bestuur gekozen. Zij volgt een van de vrijgekomen plaatsen op die vanwege het vertrek van Jeroen Gordijn en Bas van Engelen waren ontstaan.

 Omdat Bas van Engelen, samen met Niels van Helvoort, de taak als trainer bij het 2e team heeft opgepakt en Jeroen Gordijn begeleider is bij het 1e team was dit niet meer te combineren met het bestuurslidmaatschap. Hiervoor in de plaats neemt Ilse Brekelmans zitting in het bestuur. Een plaats is nu nog open. Het bestuur heeft deze open gelaten om belangstellenden de gelegenheid te geven deze plaats in te vullen.

Met Ilse Brekelmans zet de verjonging van het bestuur door. Ilse is 22 jaar en in het dagelijks leven Masterstudente Nederlands aan de Universiteit van Tilburg. Verder is ze ook al jaren als voetballer actief en speelt nu bij het damesteam.

Voor het bestuur van de vereniging is het een goede ontwikkeling dat er weer een enthousiast bestuurslid is bijgekomen die er mee de schouders onder willen zetten. Ook bij de leden is daar veel waardering voor zo bleek tijdens de goed bezochte ledenvergadering.