2013-03-24 Beerse boys - HeeswijkHet team van Ton Berens ging vandaag op bezoek bij de verrassende nummer 4 Beerse Boys. In de heenwedstrijd werd het 0-0, dus op voorhand waren er kansen voor de blauw-witten.

De harde wind en het matige veld maakten om goed te voetbal lastig, dus het kwam vooral op strijd aan in de eerste helft.

De thuisploeg was iets sterker en na een half uur leverde de eerste echte kans direct een doelpunt op. Een ingooi op links werd goed meegenomen door Niels van Heerbeek. Vervolgens kapte hij naar binnen en met links schoot hij de bal onder doelman Lunenburg door, 1-0. Daarna kreeg Heeswijk een grote kans op de gelijkmaker. Frank Dobbelsteen stuurde Dylan Davies alleen op doelman Van Kollenburg af, maar laatstgenoemde redde met zijn voet. Uit de daaropvolgende counter stuitte Schapendonk op Patrick Lunenburg, waardoor Heeswijk nog in de wedstrijd bleef. Vlak voor rust kreeg de thuisploeg een corner. Bij de eerste paal werd deze door de gasten niet goed weggewerkt, waardoor de bal uiteindelijk via de onderkant van de lat in het doel verdween.

De 2-0 ruststand stond na 90 minuten ook nog op het bord. Heeswijk was machteloos in de aanval en creëerde weinig kansen. De gastheren hadden uit de counter de score nog verder op kunnen voeren, maar het houtwerk en doelman Lunenburg stonden succes in de weg.

Met nog 7 wedstrijden te gaan begint de tijd te dringen voor Heeswijk, dat nog zeker een aantal overwinningen nodig heeft om zich in de 2e klasse te handhaven. In het Paasweekend wachten 2 uitwedstrijden in Eindhoven (Nieuw Woensel en Gestel), Heeswijk gaat daar voor de eerste punten in 2013!