Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

01-04-2013 Avesteyn - VolkelNa de zwaar bevochtte winst van vorige week tegen Mariahout moest het Dinthers vlaggeschip aantreden tegen Volkel. De technische leiding van Avesteyn koos in beginsel voor de beproefde opstelling, de inzet van de jeugdige talenten werd achter de hand gehouden.


Volkel bleek een stevige ploeg met veelvoetballend vermogen waar Avesteyn maar moeilijk iets tegen in te brengen had. Tot overmaat van ramp viel Wesley Verkuijlen geblesseerd uit. Rolf Lenssinck verving hem. Volkel opende de score door een doelpunt van Jeroen vd Laar. Ondanks dat Volkel een veldoverwicht had scoorde Avesteyn de 1 – 1 door de inzet van Bart Faro. Na de rust werd aan Dintherse kant de matchwinnaar van vorige week, A-speler Lars van Lee ingezet. Volkel kwam toch weer op voorsprong.
Avesteyn zwoegde maar kon het tij niet keren. In de 75 min uur scoorde Volkel maar dit doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Avesteyn zette aan maar had uiteindelijk de hulp van de Volkelse doelman nodig. Hij maakte een inschattingsfout bij een hoge bal waardoor Lars van Lee de bal op een presenteerblaadje en scoorde 2-2. Vanaf dat moment kon de wedstrijd alle kanten op.
Veel beleving, hard werken en open neer gaand spel. Uiteindelijk kreeg Avesteyn een corner. Deze werd door Rens van Vught genomen en belandde achtte de Volkelse goalie in het doel, 3 – 2. Hierdoor pakte Avesteyn de volle winst en nestelde zich vast op de derde positie op de ranglijst.