E5 VV Heeswijk kampioenHoe spannend kan het zijn! De laatste wedstrijd van deze competitie zou de kampioen brengen. O.S.S. lijstaanvoerder en Heeswijk met 1 punt minder op de tweede plaats. Wie wordt de kampioen: O.S.S. E12 of Heeswijk E5?? Er werd een oproep geplaatst om zoveel mogelijk supporters naar Oss te krijgen om deze wedstrijd bij te wonen. Vele supporters hadden daar gehoor aan gegeven. Een spandoek met de tekst "Wij zijn tevree met plaats twee maar liever nemen wij de beker mee" werd opgehangen en de wedstrijd kon beginnen.

We gingen fel van start en het was al vlug duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. Onze spits Jarno opende de score na een kwartier spelen. Nog geen vijf minuten later gaf Stan een mooie pass op Jarno die dat prima afrondde en zo de stand op 0-2 bracht. O.S.S. kon nog in de eerste helft tegenscoren en bracht de ruststand op 1-2.

In de rust waren er tactische tips van Roy(Z), Mari en Wilma voor de spelers. We begonnen de tweede helft wat zwakker en zo scoorde O.S.S. al vlug de gelijkmaker. Supporters van O.S.S. (die aan een gelijkspel genoeg hadden) haalden de bloemen en champagne al uit de tassen maar Mari maakte hun daarop attent dat ze die gerust terug in de tassen konden stoppen want het zou wel anders worden. De spelers van O.S.S. waren geschrokken van de mooie acties van Jarno zodat ze hem met drieën gingen dekken. Zo kregen Luus en Stan veel ruimte. Die maakten daar dankbaar gebruik van. Jarno kon tussen drie spelers door de bal toch nog voor Stan neerleggen zodat die met een schuiver de Osse keeper passeerde:2-3. Wij werden sterker en sterker met hardwerkende spelers die er helemaal voor gingen!!! Het feest was helemaal compleet toen Stan de 2-4 binnenschoot. Nog vijf minuten spelen en het kon niet meer stuk.

De goedleidende scheidsrechter floot af en onze kampioenstitel was daar!! Wat hebben we vandaag een geweldig team gezien!! Jarno, Stan, Siep, Job, Tijmen, Tobias, Kevin, Hein, Luus en Roy aan jullie de complimenten en felicitaties voor deze geweldige prestatie.