Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal


130609 Panningen_-_AvesteynAfgelopen vrijdag promoveerde Avesteyn naar de derde klasse KNVB in het district Zuid II zonder zelf te spelen. De tuchtcommissie bepaalde, ook in hoger beroep dat afgelopen vrijdag diende, dat Alphense Boys voor straf een klasse lager moest gaan spelen, waardoor Avesteyn én haar beoogd tegenstander vv Neerbeek allebei naar de derde klasse promoveren. De finale van zondagmiddag in Weert hoeft derhalve niet gespeeld te worden. Hadeejer.nl feliciteert Avesteyn 1 van harte met haar promotie!


Het bestuur van vv Avesteyn heeft voor vandaag, zondag 16 juni, een feestelijk programma samengesteld rond de promotie. Alle supporters, sponsoren en andere betrokkenen worden van harte uitgenodigd om bij deze happening aanwezig te zijn.

Programma:

13.00 Onderlinge feestwedstrijd
Om is stijl af te sluiten wordt er morgen een onderlinge wedstrijd gespeeld. Zo veel mogelijk spelers die afgelopen seizoen hun opwachting hebben gemaakt in het eerste, zullen daar aan mee doen.

14.00 Veldhuldiging
Na de onderlinge wedstrijd zal het eerste elftal op het veld op spectaculaire gehuldigd worden. Dit zal ondersteund worden door degene die tijdens afgelopen wedstrijden de sfeeracties hebben uitgevoerd. Een aanrader!

14.30 Aanvang promotiefeest
Aanvang van het promotiefeest in en om de kantine van onze vereniging. Het moment om nog een met elkaar terug te kijken op dit bizarre, maar onvergetelijke seizoen.

15.00 Officieel moment
Door diverse personen zal kort stil gestaan worden bij deze historische promotie.

16.00 Dinther zal het weten
Het eerste elftal zal proberen zich door Dinther te begeven om onze dorpsgenoten te bedanken voor hun steun.

17.00 eten
Er is voor alle aanwezigen tegen schappelijke prijzen wat te eten.