Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

2013-06-16 Avesteyn promotieOp een zonovergoten sportpark van R.K.S.V. Avesteyn werd op zondagmiddag 16 juni stil gestaan bij de promotie naar de derde klasse, een historische gebeurtenis voor de Dintherse voetbalvereniging. Eerst werd er een onderlinge wedstrijd gespeeld tussen alle spelers die afgelopen seizoen hun opwachting hadden gemaakt in het eerste, en dus hun bijdrage geleverd hadden aan de promotie.

Daarna was de veldhuldiging waarbij de sfeercommissie voor het laatst hun bijdrage toonde met een weergaloos vuurwerk. Het was gedurfd maar overweldigend. Dit kon niet achterwege blijven gezien de steun die het eerste elftal daaraan gedurende de laatste nacompetitie wedstrijden, ervaren  had.
Vervolgens werd er diverse mensen het woord gegeven. Respectievelijk de voorzitter, de supportersvereniging en de trainer van het eerste kregen het woord.
Momenten van emotie, trots, vriendschap en clubliefde waren daarbij te zien, indrukwekkend, maar terecht! Vervolgens ontspon zich een feest waarbij de spelers van het eerste, nadat ze ook nog een tour door Heeswijk-Dinther hadden gedaan, de hoofdrol op eiste. Een prachtige middag voor de supporters, dorpsgenoten en andere betrokkenen.
Een dag om niet snel te vergeten. Avesteyn in de derde klasse, op naar een mooi seizoen.