Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

130825 In_dn_OllieHet zaalvoetbalseizoen 2013-2014 in Heeswijk, Dinther en Loosbroek is afgelopen weekend van start gegaan in sporthal De Zaert met de wedstrijd om de Rabobank Supercup. Voorafgaand werd op maandagavond 19 augustus in café De Toren tijdens de Algemene Ledenvergadering teruggeblikt op het afgelopen seizoen en daarnaast de opzet voor het nieuwe seizoen besproken.

Tijdens deze vergadering was er nog speciale aandacht voor bestuurslid Hans Megens die al ruim 12,5 jaar deel uit maakt van het bestuur van de zaalvoetbalvereniging! Onder luid applaus van de leden nam hij het welverdiende presentje voor zijn bewezen diensten in ontvangst.   

Op vrijdagavond 23 augustus werd volgens traditie de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld om de Rabo Supercup tussen de bekerwinnaar en de kampioen van de A-poule van het afgelopen seizoen. Omdat In d’n Ollie afgelopen jaar beide prijzen voor zich opeiste, was bekerfinalist Schuts Elektro de tegenstander. De sterkte van het talentvolle team van In d’n Ollie kwam met de 17-1 eindstand nog eens duidelijk naar voren. Aan de andere 25 teams dit jaar de uitdaging om dit sterke team te verslaan. Het bestuur wenst iedereen een uiterst sportief en succesvol seizoen toe!