Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

kunstgrasDit weekend is het de derde ronde van de bekerwedstrijden voetbal. Op zaterdag spelen de standaardteams, morgen spelen alle overige seniorenteams die meespelen om de districtsbeker. Tweedeklasser Heeswijk neemt het vanavond om 18.00 uur op de Balledonk op tegen vierdeklasser Mariahout. Derdeklasser Avesteyn speelt haar laatste bekerwedstrijd van de voorronde vanavond om 18.00 uur in Liempde tegen DVG. 

Na twee bekerwedstrijden is in de poule bij Avesteyn nog alles mogelijk. Met drie punten voor alle teams, staat de Dintherse formatie op grond van het beste doelsaldo bovenaan. Heeswijk heeft uit twee wedstrijden ook drie punten vergaard, maar moet Gemert 2 voor zich dulden. Plaatsing voor de volgende ronde kan vandaag nog veilig worden gesteld, maar is niet meer in eigen hand.

Volgend weekend beginnen de competities weer. Heeswijk speelt op zondag 8 september thuis tegen Sittard 1, terwijl Avesteyn die dag in Geffen aantreedt tegen Nooit Gedacht. Beide wedstrijden beginnen om half 3. Op Hadeejer.nl vindt u vanaf volgende week weer de wedstrijdverslagen van de beide eerste teams. 

Tekst: Lambert van der Ven