Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

2013-09-28 MINIs AvesteynVoetbalvereniging Avesteyn heeft een nieuwe loot aan de 'voetbalboom'. Sinds dit seizoen heeft  Avesteyn een drietal mini-teams actief. Deze jongste kanjers (vanaf 4 jaar) maken op een speelse wijze kennis met de voetbalsport. Naast de wekelijkse training spelen ze op zaterdag een aantal wedstrijdjes. Dit is een lust voor het oog.

Natuurlijk is de betrokkenheid van ouders groot waardoor onder grote belangstelling de wedstrijdjes gespeeld worden. Mooi om te zien dat sommige voetballertjes al behoorlijk 'uit de voeten kunnen' en dat anderen het voetbal nog niet het belangrijkste vinden.

Natuurlijk dienen deze jonge kanjers er ook netjes bij te lopen wat maakte dat een aantal sponsoren bereid zijn geweest om deze teams van shirts te voorzien. Deze werden op zaterdag 28 september overhandigd. De drie sponsoren (Lunenburg, Edeck en Van den Nieuwenhuijzen) waren uitgenodigd en werden in de bloemetjes gezet. Namens de spelertjes, de leiding en Avesteyn werden hartelijke bedankt voor hun sponsoring. Daarna werd gevoetbald, 4 tegen 4 op een kwart veldje, een waar feest. Mochten er nog belangstellenden zijn die zich aan willen melden voor het mini-voetbal, de kinderen moeten geboren zijn in het jaar 2007-2008