Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

20131214Gourmet-actievvHeeswijkDe afgelopen weken heeft de sponsorcommissie van voetbalvereniging Heeswijk in samenwerking met Met Smaak Catering & Events een succesvolle gourmetactie gehouden, met als doel een pannaveld voor de jeugd van vv Heeswijk. De actie heeft voor vv Heeswijk een prachtig bedrag opgeleverd van € 2.200,-. 


Nadat er de nodige bekendheid aan de actie was gegeven, kon de verkoop beginnen. Degene die de meeste gourmetschalen verkocht, kon een prijs winnen. Mede door dit wedstrijdelement verliep de actie succesvol. De prijzen zijn als volgt verdeeld:


De 1ste prijs, een vv Heeswijk trainginspak, ging naar Lieke van Lamoen
De 2de prijs, een vv Heeswijk voetbaltas, ging naar Joey van Houtert
De 3de prijs, een vv Heeswijk voetbal, ging naar een 11-tal personen, te weten: Pim Lucius, Roos van Helvoort, Thijs Pouwels, Rens van der Pol, Nynke van Driel, Jorg van Zutphen, Jens van de Heijden, Ruben van der Doelen, Jurgen Gordijn, Sven Konings en Noa van Kessel.

20131214Gourmet-actievvHeeswijk1Naast deze actieve verkopers, allen spelers van de club, was er ook een team dat de meeste schalen verkocht. vv Heeswijk MD1 bleek de meeste schalen te hebben verkocht. Zij hebben een waardebon van Met Smaak ter waarde van € 50,- uitgereikt gekregen.


De sponsorcommissie wil via deze weg Bob Romme van Met Smaak bedanken voor de goede samenwerking. Daarnaast bedanken zij eenieder die de actie heeft gesteund. Wellicht een goed idee voor een jaarlijkse actie!