Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

20131231Heeswijk2Het 2e senioren team van Voetbalvereniging Heeswijk is dankzij 2 sponsoren in een nieuwe trainingsoutfit gestoken. Claassen Uitvaartzorg en Stukadoorsbedrijf Jos van der Pas zorgen ervoor dat na de winterstop het team in deze nieuwe tenues aan kan treden.

 Het team nam onlangs de tenues in ontvangst. Voorzitter Peer Verkuijlen benadrukte nog eens dat het niet vanzelfsprekend is dat ondernemers in deze wat lastige economische tijd zomaar een bijdrage kunnen leveren aan het verenigingsleven. "Gelukkig hebben we als voetbalvereniging nog niet te klagen maar ook wij merken dat het lastiger is geworden. Dat verplicht ons nog meer om een goede naam uit te blijven dragen zodat de ondernemers die ons ondersteunen dat ook zien en er in die zin wat voor terug krijgen". "Kleding voor meer dan 30 teams is een grote kostenpost en daarom is steun van sponsoren niet alleen welkom maar zeker ook noodzakelijk.

Claassen Uitvaartzorg is met 50 medewerkers al ruim 85 jaar actief met het verzorgen van zo'n 500 uitvaarten per jaar. In Heeswijk-Dinther is een rouwcentrum gevestigd. Jos van der Pas is al enige jaren met een stukadoorsbedrijf actief in Heeswijk-Dinther en omgeving en ook al langer gewaardeerd sponsor van Voetbalvereniging Heeswijk.