Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

140101 Jubilarissen_AvesteynOp 01-01-2014 is bij de Dintherse voetbalvereniging R.K.S.V. Avesteyn de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden. Mede doordat er 16 jubilarissen waren was het een gezellige en drukke bijeenkomst. Er waren dit jaar een groot aantal leden dat 25, 40 of zelfs 50 jaar lid was.
 
Het aantal 25-jarige jubilarissen was het grootst, maar liefst 9. Het betreffen Joan van Zutphen, Rinus Wijlaars, Theo de Laat, Marcel van Houtum, Jo Aarts, Rob Kuijpers, Rob van Rijbroek, Koen van Gerwen en Roel van den Akker.
De vijf 40-jarige jubilarissen waren Fons Otjens, Wim Ketelaars, John Brouwers, Marcel van de Akker en Erik Aarts. Hans Meulenbroek en Frans Dortmans vierden zelfs hun 50 jarig lidmaatschap.
 
Opvallend was dat slechts Joan van Zutphen niet aanwezig kon zijn. Er werd bij iedere jubilaris stilgestaan. Ze werden allemaal persoonlijk toegesproken en een aantal kregen specifieke vragen gesteld. Bijzonder was het om te constateren dat het overgrote deel van de jubilarissen nog steeds actief is binnen de vereniging.
De jubilarissen vertegenwoordigden een zeer gemêleerd gezelschap. Ex-bestuurder, (ex) eerste elftal spelers, leden die inmiddels ook bij andere voetbalverenigingen actief zijn, actieve kaderleden, er was van alles wat. Leuke anekdotes, bijzondere momenten en opvallende prestaties, er kwam veel over het voetlicht. Daarna kregen zij allen de bij hun jubileum passende speld en bloemen uitgereikt. Tenslotte werden zij gezamenlijk op de foto gezet waarna zij door alle overige aanwezigen gefeliciteerd konden worden en er nog gezamenlijk een glas gedronken werd. Er kon teruggekeken worden op een zeer geslaagde Nieuwjaarsreceptie.