Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Logo zvv_hdlHet bestuur van Zaalvoetbalvereniging Heeswijk, Dinther en Loosbroek is van mening dat zaalvoetballers zo lang mogelijk hun sport moeten kunnen blijven uitoefenen. We constateren helaas dat oudere leden soms afhaken, omdat de competitie (met veel jeugdige spelers) voor hen te zwaar wordt. Dat vinden wij als bestuur jammer natuurlijk.
 
We hebben hierover nagedacht en hebben een aantrekkelijk aanbod voor u. Als u het zaalvoetbalspelletje nog leuk vindt, dan bieden wij u de mogelijkheid om wekelijks een uur recreatief te zaalvoetballen. Na de carnaval (vanaf 11 maart) gaan we iedere dinsdagavond van 21.00 tot 22.00 uur onderling oefenpartijtjes spelen. Tot eind mei zijn dit nog 12 dinsdagen. De avonden kunnen ook gezellig afgesloten worden, de sportkantine van ‘De Zaert’ is in principe ook altijd open. 
 
Om er achter te komen of er voldoende spelers zijn, vragen we geïnteresseerde 40-plussers te reageren op deze uitnodiging. Aan het einde van het seizoen kijken we of het project geslaagd is en of we daaraan een vervolg kunnen geven.
 
Ben je geïnteresseerd in lekker ontspannen zaalvoetballen op dinsdagavond, stuur dan voor carnaval een e-mail naar de secretaris van onze vereniging, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een briefje in de brievenbus stoppen bij Hans Megens aan de Oranjestraat 24, 5473 EW te Heeswijk-Dinther mag natuurlijk ook. 
Na inventarisatie van de reacties, sturen wij begin maart een reactie via e-mail (of anderszins). We hopen op veel respons. Want als wij ook maar een klein beetje kunnen bijdragen aan een langer vitaal leven van een sportman, dan zijn we daar al erg blij mee.
 
Met sportieve groeten,
Namens het bestuur van Zaalvoetbalvereniging HDL
Hans Megens