2014-02-23 Avesteyn-DAWHet vaandelteam van Avesteyn heeft afgelopen zondag revanche genomen van de 3-0 nederlaag tegen D.A.W. op 6 oktober van het vorige jaar. De eerste minuten van deze voorjaarsgetinte wedstrijd waren voor de bezoekers uit Schaijk. Na 10 minuten nam Avesteyn echter het initiatief over. Dries Heerkens was in de 12e minuut kort bij de openingstreffer, maar zijn schot ging voorlangs. Ook jongeling Martijn Swartjes was in de 18e minuut dicht bij een treffer, maar zijn kopbal belandde in de grijpgrage handen van de D.A.W.-goalie. Aansluitend werd Lars v. Lee  in de 26e minuut voor open goal dwarsgezeten door een verdediger van D.A.W. Drie minuten vóór de pauze kwam Avesteyn verdiend op voorsprong. Verdediger Joep Koning was er als de kippen bij om voor het doel van de gasten het laatste beslissende tikje te geven (1-0). In der tweede helft werd het aanvankelijk een open strijd. Lars v. Lee had in de 52e minuut een unieke kans om de strijd een leuker aanzicht te geven voor de thuisclub. Aan de andere kant kwam Avesteyn goed weg, toen een Schaijkse spits in de 56e minuut doorgebroken was en een donkergele kaart werd gegeven aan een verdediger van Avesteyn. In de laatste twintig minuten drongen de bezoekers aan en kregen ook kansen. De Schaijkenaren bleven echter komen, maar mandekker Bjorn v.d. Berg hield de goalgetter van D.A.W. Marc Raaijmakers goed onder controle en mag voor schrijver van dit verslag “the man of the match” genoemd worden. Scheidsrechter Reddy uit Helmond liet maar liefst acht minuten naspelen.