20140426 F3_KampioenOp zaterdag 19 april kon de F3 bij winst op Ulysses F1 de titel binnenhalen. Het publiek was in grote getale op het sportpark aanwezig om onze jongens aan te moedigen. Vanaf de eerste minuut liet de F3 zien wie de baas was op het veld. Nadat eerst nog enkele kansen nog werden gemist was het Piet die de 1-0 binnenschoot. Door goed verdedigend werk van de verdedigers Guus en Jesse kwam Ulysses niet in de buurt van onze keeper Teun.

Na rust gingen we door zoals we de 1e helft geëindigd waren met goede passes zetten de middenvelders Bram, Jaap en Jens onze aanvallers Lars en Piet steeds goed aan het werk die daardoor enkele keren gevaarlijk kon worden. Lars schoot uit een van die aanvallen de 2-0 binnen. Het werd weer spannend toen Ulysses uit een corner de 2-1 maakte. Lars maakte kort hierna aan alle onzekerheid een einde door prachtig de 3-1 in de bovenhoek te schieten. Ulysses maakte in de blessuretijd nog de 3-2. Daarna volgde het eindsignaal en kon de schaal in ontvangst worden genomen en het kampioenschap gevierd worden.

Een geweldige prestatie van deze jongens. PROFICIAT!!!!!!!!!