2014-05-04 Avesteyn - Stormvogels Nadat Avesteyn zich een week eerder al had verzekerd van nog een seizoen in de 3e klasse, werd afgelopen zondag de 5e plaats gehaald na een overwinning op Stormvogels '28. Van een leien dakje ging het echter niet in het Dintherse sportpark. Hoewel Stormvogels '28 al in het bezit was van de 3e periode, was men niet van plan zich zomaar over te geven. Het sterke team heeft na de winterstop geen wedstrijd meer verloren.

Al in de allereerste  minuut kregen de vogels een unieke kans om op voorsprong te komen, maar een schot van een van de voorwaartse verdween recht in handen van Hein v.d. Heuvel. In het eerste half uur was er van enig krachtsverschil nauwelijks sprake en waren er kansen over en weer. Toen de vogels in de 31-ste en 33-ste  minuut via Ingo Kusters  de 0-2 op de borden bracht, leek Avesteyn rijp voor de slachtbank.

In het tweede bedrijf liet Avesteyn echter zien over veerkracht te beschikken. In de 61e minuut werd er een time out ingelast vanwege het afscheid van een drietal Avesteyners, die volgend seizoen niet meer terugkeren in het vaandelteam van de club. Aanvoerder Roy Wijlaars, verdediger Rob Kuijpers en spits Bart Faro werden onder langdurend en luid applaus van het publiek gewisseld en onder bloemen bedolven. Daarna ging het lopen bij Avesteyn en werd het 5-2 door  doelpunten van respectievelijk: Rens van Vugt (2x), Wesley Verkuilen, Lars van Lee en Nick vd Heijden