Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

DSC00123 MediumOpbrengst actie 6.000 euro

Een lege flessenactie van de kleintjes van F6, een meisjesteam dat cakejes bakt, jeugd die gesponsorde snoepzakken verkocht, voetballen in shirts tegen kanker, een loterij,
Meer fotos.

entreegelden die geschonken werden, KiKa-armbandjes die werden verkocht, ballen die door de burgemeester per opbod werden verkocht; dat was het decor van Voetbalvereniging Heeswijk op zondag 4 mei tegen kanker. Een enorm groot succes dat maar liefst 6.000 euro opbracht.

 

'Ongelooflijk' was de reactie toen bekend werd wat het totaalbedrag was dat de actie van zaterdag en zondag bij Voetbalvereniging opleverde. Wat begon als een initiatief van enkele teams groeide uit tot een collectieve actie waar de gehele vereniging de schouders onder heeft gezet. 6.000 euro is een enorm bedrag dat door alle leden en sympathisanten bij elkaar werd gebracht. Jong en oud, iedereen deed mee. "En dat tekent de onderlinge verbondenheid en de sociale sfeer van zo'n club", zegt een trotse voorzitter Peer Verkuijlen. Het initiatief was ontstaan omdat ook teamgenoten van leden te maken hebben met de verschrikkelijke ziekte. "Het was een fantastisch staaltje van saamhorigheid, grote werklust en inzet van positieve energie van groot en klein om te tonen dat we achter onze leden en al hun directe naasten, familie en vrienden staan".

Ook burgemeester Marieke Moorman deed als volleerd veilingmeester een stevige duit in de zak door de wedstrijdbal per opbod te verkopen. De opbrengst van deze bal werd weer door de hoofdsponsor verdubbeld.