Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

vvHeeswijk V.V. Heeswijk houdt op 25 mei a.s. op voetbalveld de Balledonk in Heeswijk Dinther weer de jaarlijkse keepersdag voor alle jeugdkeepers. Deelname staat open voor alle jongens en meisjes die keeper zijn of dat willen worden.
Ook vrijwilligers voor begeleiding, leiders of coaches en keepertrainers zijn van harte uitgenodigd om aan deze leerzame dag deel te nemen.

Deelname staat open voor alle keepers in de leeftijd tot en met 15 jaar (maximaal 50 deelnemers). De dag is zo opgezet dat de jeugd via een interactief programma met alle facetten van het keepersvak in aanraking komt.Zo zullen zij bij alle trainingsoefeningen gecoacht en begeleid worden door ervaren keepers/trainers.

Wat kan de deelnemende jeugdkeeper op deze dag verwachten en wat is de doelstellingen van deze dag:

  • Leren hoger te springen;
  • Leren verder te springen en te duiken;
  • Leren sneller te reageren;
  • Vijf en tien meter sprint;
  • De volley en de dropkick;
  • Hoe word ik wendbaarder.

Net als een voetballer moet een (jeugd-) keeper sportspecifieke oefeningen krijgen, maar deze oefeningen zijn anders dan voor voetballers.

Om bovenstaande bij een keeper te realiseren moet hij/zij een eigen trainingsprogramma volgen, bestaande uit:

Op YouTube vindt u een impressie van deze dag.

Deelname aan deze dag kost slechts € 10,=, te voldoen op de dag zelf. Keepers kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, leeftijd, team en vereniging