Zaalvoetbal HDL kleinVrijdagavond 23 mei vond in sporthal de Zaert de afsluiting van de zaalvoetbalcompetitie HDL 2013-2014 plaats. Voordat alle teams aan de welverdiende zomerstop mochten beginnen

werden er nog 2 wedstrijden om promotie/degradatie gespeeld en als afsluiter werd bepaald wie zich een jaar lang bekerwinnaar mag noemen in Heeswijk, Dinther en Loosbroek.

Z-one Concept versloeg in de eerste beslissingswedstrijd Verhagen/Total hairstyle en promoveert daardoor samen met de overtuigende kampioen Viking Entertainment naar de B-poule.

In de tweede beslissingswedstrijd wonnen de talenten van De Klippels van 2Complete, waardoor zij samen met kampioen Stukadoor Jos vd Pas promoveren naar de A-poule.

In de A-poule was de kampioen ook al vroeg bekend, opnieuw wist de ploeg van In d’n Ollie beslag te leggen op de felbegeerde wisselbeker. En ook dit seizoen wisten zij de dubbel te pakken, want in de finale was het team met 10-1 duidelijk te sterk voor VGM.

De formatie van Rein vd Heijden haalde de sportiviteitsprijs binnen dit seizoen.

Tijdens de aansluitende feestavond bleef het nog lang gezellig in het goedgevulde Sportcafé de Zaert.