Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

140629 tribune_Avesteyn

 “Een lust voor het oog”, de vernieuwde tribune van R.K.S.V. Avesteyn. De clubkleuren oranje en zwart vallen direct op het netvlies, wanneer men vanaf heden het prachtige sportpark aan de Steen- en Stokstraat binnenwandelt. 

Vrienden van Avesteyn heeft de plannen die zij op de laatste jaarlijkse feestmiddag kenbaar hebben gemaakt omgezet in daden, mede dankzij de hulp van onze trouwe en ó zo belangrijke vrijwilligers. De vroegere houten banken hebben een mooi zwart kleurtje gekregen en dienen momenteel als onderstel voor 160 oranje & zwarte stadionstoeltjes mét rugleuning.

Mede dankzij Cranen fleetservice is de achterwand van de tribune in de clubkleuren gespoten, wat een prachtig plaatje oplevert in combinatie met de stoeltjes.
Daarnaast is aan de voorzijde één geheel gemaakt van van de reclameborden aan de bovenkant, waarop de club- en plaatsnaam met het huidige logo en het jaartal van oprichting te vinden is.

Dankzij alle vrienden, voor een bijdrage van slechts € 35,- per jaar zijn projecten als deze te realiseren om ónze club Avesteyn iedere keer weer te laten groeien!
(Eerder werden oa al gerealiseerd: Panna knock out veld, nieuwe speeltuin, AED apparaat)
Voor deze bijdrage van € 35,- kan men tevens 1x per jaar een altijd gezellige feestmiddag verwachten met een hapje en een drankje.
De feestmiddag zal dit jaar medio Oktober plaatsvinden. De definitieve datum wordt nader bekend gemaakt.

OOK LID WORDEN VAN VRIENDEN VAN AVESTEYN OM ONZE CLUB TE STEUNEN?
Schrijf je dan in aan de bar in de kantine bij Richard Bosch of benader een van de andere leden.

Wij zijn ontzettend trots op deze vernieuwde tribune en we hopen dat elk lid van Avesteyn er veel plezier aan gaat beleven. HUP AVESTEYN!

Met sportieve groet,

bestuur Vrienden van Avesteyn
Richard Bosch
Nico van den Braak
Jeroen van den Broek
Dirk Dekkers
Ties v/d Heijden
Jehan Langenhuijsen