Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Zaalvoetbal 1_Het zaalvoetbalseizoen 2014-2015 in Heeswijk, Dinther en Loosbroek is dit weekend van start gegaan in sporthal De Zaert met de wedstrijd om de Rabobank Supercup.

Voorafgaand werd op maandagavond 25 augustus in café De Toren tijdens de druk

bezochte Algemene Ledenvergadering teruggeblikt op het afgelopen seizoen en daarnaast werd de opzet voor de nieuwe jaargang besproken. Het succesvolle team van In d’n Ollie is gestopt aan het einde van vorig seizoen, maar gelukkig is er nieuw talentvol team ingestroomd, Heerkens Interieurs!

Tijdens deze vergadering was er nog speciale aandacht voor bestuurslid Gijs Heerkens die na ruim 8 jaar zijn taak als bestuurslid van de zaalvoetbalvereniging heeft neergelegd. Gijs werd bedankt voor zijn bewezen diensten als competitieleider en Robin Verheijden werd als zijn opvolger in het bestuur gepresenteerd. Het bestuur is hiermee weer op volle sterkte en samen met de teams werd afgesproken om er opnieuw een sportief en succesvol seizoen van te maken!

Op vrijdagavond 29 augustus werd traditiegetrouw de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld om de Rabo Supercup tussen de bekerwinnaar en de kampioen van de A-poule van het afgelopen seizoen. Omdat In d’n Ollie afgelopen jaar beide prijzen voor zich opeiste, en nu dus gestopt is, streden nummer 2 van de A-poule Schuts Elektro en bekerfinalist VGM om de eerste prijs van deze jaargang. Na een 1-0 achterstand werd Schuts Elektro wakker en stoomde het team door naar een 6-1 voorsprong. VGM milderde de score nog tot 6-3, maar spannend werd het in de slotfase niet meer. De trotse aanvoerder Ton Schuts mocht zodoende de Rabo Supercup in ontvangst nemen van voorzitter Camiel van Doorn. Het bestuur wenst iedereen veel succes komend seizoen!