2014-09-28 Volkel - AvesteijnNa twee wedstrijden waarin Avesteyn als collectief de overwinning  over de streep trok kreeg het vandaag een koude douche in Volkel.  We kregen met 5-0 een fiks pak rammel aan de Eeuwsels in Volkel.  Volkel haalde hard uit naar Avesteyn.  Avesteyn wist op voorhand dat het een moeilijke pot zou worden.  Avesteyn kon zich verheugen op het feit dat Lars van Lee weer aansloot na  lang blessureleed. Helaas konden Wesley Verkuijlen, Joost van der Heijden en Rick Vissers niet spelen. Daarbij moest tot overmaat van ramp ook trainer Antwan van Rijn zich afmelden vanwege het herstel na een operatie.  De wedstrijd begon waarbij het vanaf het begin af hectiek was. Lars van Lee kopte in de 5-de minuut snoeihard op de lat van het eigen doel en Ron van Driel kreeg in de 8-ste minuut een goede kans op de 0-1. Vervolgens stelde Volkel daar twee acties tegen over en de dodelijke 2-0 stond op het scorebord. Avesteyn bleek helaas geen antwoord te hebben op het spel van Volkel, de organisatie klopte niet. Tot overmaat van ramp werd er nog twee keer gescoord  waardoor de ruststand  4-0 was.  Na de rust kwam Avesteyn iets beter in het spel wat resulteerde in twee goede kansen voor Rens van Vugt en Stefan van Zutphen. Dat Volkel de 5-0 op het scorebord bracht mag eigenlijk geen naam meer hebben. Avesteyn hoeft na dit resultaat niet bij de pakken neer te gaan zitten. Dat er geleerd moet worden van deze wedstrijd is een feit maar dat is wel besteedt aan dit jonge team.