Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

2014-10-05 Avesteyn - MargrietAvesteyn doet ´t toch weer!!
Na de zeperd van vorige week moest Avesteyn aantreden tegen de getergde vaandeldrager Margriet. Na een enerverend seizoen waarin onze tegenstander zowel als kampioen als verliezer geklasseerd werd waren de verwachtingen op voorhand gespannen· voor beide verenigingen stond er veel op het spel, Margriet moest eindelijk de winst pakken en Avesteyn diende zich te revancheerden voor het forste verlies tegen Volkel van de vorige week.
Avesteyn ging voortvarend van start wat resulteerde in een vroege voorsprong voor Avesteyn door een kopdoelpunt van Lars van Lee na een schitterende aanval van Avesteyn.
Margriet scoorde echter snel tegen wat veroorzaakt werd door een reeks van tekortkomingen van Avesteyn. De tweede helft gaf Margriet nogal wat druk op het doel van Avesteyn maar het resulteerde niet in een doelpunt. De onverzettelijkheid van Avesteyn bracht uiteindelijk een overwicht tot stand wat tot diverse kansen leidde. In de absolute eindfase van de wedstrijd kreeg Avesteyn welke door wederom Lars van Lee werd verzilverd.
De 2-1 stond op het scorebord. Deze score werd uiteindelijk de eindstand en nadat de prima leidende scheidsrechter Vrenken het eindsignaal floot was Avesteyn weer drie punten rijker. We staan nu op 9 punten na 4 wedstrijden op de derde plaats waarbij nog een wedstrijd ingehaald moet worden. Hard werken, een goed collectief en wat extra talent op diverse plaatsen in het team maakt dat we staan waar we staan, derde in de competitie. Een plek die gekoesterd moet worden.