Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Handballers 2014Na vier zeer succesvolle seizoenen in de zaalvoetbalcompetitie van Heeswijk, Dinther en Loosbroek heeft het team van In d’n Ollie voorafgaand aan deze jaargang besloten om de overstap te maken naar de sterkere zaalvoetbalcompetitie in Veghel. Onder de naam Zelda/Hedi/Koppig is het talentvolle team het seizoen 2014-2015 goed gestart!

Het team van Zelda/Hedi/Koppig bestaat uit jonge talenten aangevuld met enkele ervaren rotten, die op het veld allemaal bij VV Heeswijk spelen. Dat de overstap naar het hoogste niveau in Veghel gerechtvaardigd is, heeft Zelda/Hedi/Koppig inmiddels al wel bewezen door de eerste vier wedstrijden te winnen.

De overstap is mogelijk gemaakt door de sponsoren die afgelopen weekend dan ook terecht in het zonnetje werden gezet. Als aanvoerder van het team had Camiel van Doorn het genoegen om Turgay Arslan (Zelda Personeelsdiensten), Jules Heerkens (namens Evert en Jeanette Heerkens van Hedi Meubelen), Laura Timmers (Kapsalon Koppig Heeswijk-Dinther) en Linda Lunenburg (Kapsalon Koppig Nistelrode) hartelijk te bedanken voor hun bijdrage. Het team gaat hun uiterste best doen om nog vele overwinningen te behalen in de prachtige nieuwe tenues!