141102 Venhorst-AvesteynNa het hoopvolle gelijkspel tegen Boekel Sport van vorige week was vandaag de uitwedstrijd van Venhorst. Het was de week waarin bekend werd dat Avesteyn voor het volgende seizoen een nieuwe trainer gaat zoeken. Avesteyn kon in nagenoeg de ideale opstelling aantreden. De wedstrijd begon met een beter Avesteyn.

De eerste helft creëerde Avesteyn nog al wat open kansen maar kon er geen verzilveren. Meerdere spelers hadden daar de uitgelezen mogelijkheid toe. In de 39-ste minuut sloeg het noodlot toe en scoorde Venhorst uit een tegenaanval. Dit was een regelrechte tegenvaller maar niet fataal omdat er natuurlijk nog voldoende tijd was om deze achterstand te om te zetten.

In de rust was er het ongeloof over de achterstand maar tevens het vertrouwen in een ommekeer. In de tweede helft werd er volop aangedrongen maar helaas leidde dit niet tot enig resultaat. Dit overigens ondanks de diverse wissels die plaats vonden. Een daarvan is het vermelden waard in die zin dat Joost van Vugt, speler van de A1 zijn debuut in het eerste maakte. Het mocht echter niet baten.

Aan het einde van de rit was er slechts een flinke kater die restte, Avesteyn was de betere ploeg maar stond met lege handen. Een 1-0 verlies was het resultaat.