Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

141019-lvdv-avesteyn-heeswijk1Het meisjes- en vrouwenvoetbal binnen Nederland groeit snel. Ook binnen RKSV Avesteyn zijn we druk bezig om deze tak goed neer te zetten en de benodigde aandacht te geven. De belangen van de meisjes en vrouwen worden binnen onze vereniging op een volwaardige manier vertegenwoordigd in de Technische Commissie. Op dit moment hebben we een MD1 zevental, een MB1 elftal en een vrouwenelftal, welke speelt in de 4e klasse. Om kwalitatieve groei te bewerkstelligen heeft Avesteyn een KNVB trainer voor het vrouwenelftal aangesteld.

Om een goede doorstroom te waarborgen naar de diverse teams (voor het komend seizoen) zijn we op zoek naar meisjes en vrouwen. Mocht je interesse hebben om te gaan voetballen kom dan gerust eens kijken bij een wedstrijd en/of meedoen op een trainingsavond. De MD en MB spelen hun wedstrijd op zaterdag en trainen op maandag- en woensdagavond. De vrouwen trainen op dinsdag- en donderdagavond en spelen hun wedstrijd op zondag. 

Omdat het een snelgroeiende tak is zijn enthousiaste train(st)ers en leidsters die het leuk vinden om een bijdrage te willen leveren aan een meisjesteam altijd welkom. Mocht je belangstelling hebben maar niet genoeg trainerservaring dan bestaat altijd de mogelijkheid om (bij)te scholen.
Voor aanmelden of meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.