Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

141130FotoBikersVanderDoelenDSC05706bwBikers Heeswijk en Van der Doelen Tegelwerken hebben het 3e seniorenteam van Voetbalvereniging Heeswijk in nieuwe tenues gestoken. Dankzij deze sponsoren speelt het 3e team in fraaie tenues. De club is daar erg blij mee. Zondag werden ze officieel aangeboden.

Bij die gelegenheid werden de sponsoren door Peer Verkuijlen, voorzitter van Heeswijk, in het bijzijn van het team met waardering toegesproken. Het is volgens Verkuijlen heel erg belangrijk dat deze ondersteuning geboden kan worden. "Het is niet alleen financieel maar ook de betrokkenheid die daarbij een rol speelt. Het verkrijgen van steun door deze ondernemers vanuit de gemeenschap van Heeswijk-Dinther is heel erg belangrijk voor de vereniging" aldus de voorzitter.

Van der Doelen Tegelwerken is gespecialiseerd in het aanbrengen en leveren van keramische tegels en natuursteen. Bikers Heeswijk, het bedrijf van John de Mol is gespecialiseerd in alle soorten en maten fietsen. Komende jaren zal het team van Heeswijk deze namen op de shirts dragen.