Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

Avesteyn E_2Avesteyn E2 krijgt nieuw tenue.

De spelers van Avesteyn E2 zijn in het nieuw gestoken door UCE computers van Jacqueline en René van Uden. De E2 is het zoveelste team van Avesteyn dat zich mag tooien in het nieuwe tenue. René en Jacqueline van Uden hebben dit mogelijk gemaakt waar zij door zowel de spelers als het bestuur hartelijk voor werden bedankt. De spelers van de E2 hebben beloofd het tenue met trots te dragen en hopen er veel wedstrijden in te winnen.

---------------------------------------------

Avesteyn meisjes_BMeisjes B van Avesteyn gesponsord dor Bakkerij Doomernik

Op zaterdag 17 januari liepen de speelsters van het meisjes B team er keurig opgedoft bij. De reden was dat zij die middag een volledig nieuw tenue kregen. Berry Doomernik van de gelijknamige Bakkerij uit Heeswijk Dinther had dit door sponsoring mogelijk gemaakt. De meiden staan er mooi op en hadden graag voor het eerst hun kunsten laten zien in de nieuwe kleding maar helaas werd hun wedstrijd die dag afgelast. Berry werd in de bloemen waarna de daarbij horende foto’s gemaakt werden. Zowel de aanvoerster van het team en voorzitter J. Adank dankte Berry voor dit prachtige gebaar.

--------------------------------------------

Avesteyn BSponsoren Maco en autoroel’s steken Avesteyn B1 in het nieuw.

De leiding en spelers van de B1 van Avesteyn vonden dat het tijd werd voor een nieuw tenue. Hun oude tenue was zeker niet representatief meer. Vervolgens werd gezocht naar een sponsor die gevonden werden in de personen van Roel van de Leest (autoroel’s) en Wilco Driessen (Maco lijmwerken). Roel en Wilco, beiden fervente Avesteyners, vertelde graag een bijdrage te leveren aan het voetbalplezier wat ook mede tot uiting komt in deze mooie, moderne tenues. Vervolgens werden er als dank bloemen aan hen uitgereikt en foto’s gemaakt.