2015-02-22 Margriet - AvesteynDe eerste competitiewedstrijd voor Avesteyn van dit jaar. Na een moeizame eerste competitiehelft, waarin Avesteyn in de degradatiezone terecht gekomen is, zal vanaf nu het resultaat belangrijk zijn. Dat het resultaat niet heilig is, is in de winterstop besproken. Avesteyn gaat vooral voor het resultaat op langer termijn wat zich richt op de ontwikkeling van de nog jeugdige spelersgroep. Na een reeks van wedstrijden tijdens de winterstop waarin niet direct de absolute resultaten werden behaald in de vorm van klinkende overwinningen was wel degelijk vooruitgang te bespeuren in de wijze van voetballen. Dat de wedstrijd tegen Margriet een belangrijke graadmeter zou zijn was op voorhand duidelijk. Margriet was in goeden doen en gebrand om te winnen na het verlies in Dinther. Het verschil in stand op de ranglijst tussen beide teams was in de eerste helft niet te zien. Avesteyn speelde gedreven en creëerde een aantal goede kansen. Dit gaf hoop voor de tweede helft. In de tweede helft zette Margriet extra aan zonder een absoluut overwicht te bewerkstelligen. De Avesteyn-spitsen kregen ook kansen maar konden deze helaas niet verzilveren. Dit alles maakte dat de wedstrijd in 0-0 eindigde. Voor de neutrale tegenstander een terechte uitslag. Een knappe teamprestatie van de Dintherse formatie die hoop geeft voor de volgende wedstrijden.