thumb F1 districtskampioenschap februari 2015 2Nadat we het kampioenschap in de Hoofdklasse in de laatste wedstrijd hadden verspeeld, waren we gebrand op een goed resultaat in de zaal.

De poulefase kwamen we gemakkelijk door met als resultaat een eerste plaats.

De nummers één en twee van de verschillende poules speelden een regionale finale op zaterdag 21 februari j.l. Na een aantal spannende wedstrijden waarin de teams aan elkaar gewaagd waren, behaalden we weer de eerste plaats.

Door deze prestatie wisten we ons te plaatsen voor de finale van het zaalvoetbalkampioenschap regio Zuid II, die plaatsvonden in een prachtige accommodatie in Sittard.

Met een volle touringcar met spelers, leiders en vele supporters gingen we natuurlijk voor de winst maar wilden we vooral genieten.

Na een mooie officiële opening speelden we een toernooi van 5 wedstrijden van 11 minuten. De nummers 1 en 2 mochten later dan de finale spelen.  Na een flitsende start tegen Schijndel, 3-0 winst, gingen we in de 2e wedstrijd in de laatste minuut onderuit tegen Vitesse ’08, 0-1. We herpakten ons goed en de volgende drie wedstrijden werden allemaal overtuigend gewonnen.

Dit resulteerde in een finale plaats tegen Vitesse’08. We konden nu revanche nemen voor de nederlaag in de poule. Het was een zeer spannende wedstrijd waarin, nadat we op achterstand waren gekomen, uiteindelijk toch de welverdiende overwinning pakten 3-1!

De vreugde na het eindsignaal was zeer groot. We kregen een zeer mooie, grote beker!

De terugreis was dan ook zeer gezellig en de sfeer zat er goed in.

Bij terugkomst op het sportpark van Avesteyn werden we door de voorzitter en leden van het (jeugd)bestuur gehuldigd voor deze unieke prestatie.

Wij willen onze shirtsponsor BOBfoto, Administratiekantoor Van Schayk v.o.f. en Dierenartsen Combinatie AADAL en natuurlijk Avesteyn bedanken voor het mede mogelijk maken van deze onvergetelijke trip naar Sittard.